09003368478(Lokaal Tarief) +31204722041(Lokaal en International) info@0900dentist.com
0900Dentist voorkant

Onze Kliniek

De praktijk ligt in het centrum van Amsterdam. U kunt bij onze kliniek terecht voor een breed scala aan behandelingen op het gebied van tandheelkundige zorg, waaronder algemene en cosmetische tandheelkunde. U kunt 6 dagen per week in onze kliniek terecht in een van de vijf behandelkamers.

Als tandartsenpraktijk volgen wij de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg en passen deze uiteraard toe bij onze behandelingen. Dankzij ons eigen tandheelkundige lab hebben wij deze technieken zelf in de hand.

Wij hebben de kliniek zo voor u ingericht dat u zich snel op uw gemak zult voelen. U kunt rekenen op de ervaring en deskundigheid van ons team. Elk lid van ons team heeft hun eigen taken waarin zij het beste uitblinken

Onze Missie

Onze missie is de beste gepersonaliseerde zorg creëren voor onze patiënten. Ons tandheelkundig team ontwerpt voor al onze patiënten een individueel behandelplan. Zo krijgt iedereen een compromisloos klinisch functioneel en esthetisch gebit. Door de samenwerking tussen onze tandartsen, mondhygiënisten en implantologen kunnen wij de juiste zorg aanbieden aan onze patiënten. Wij streven naar een niveau van zorg dat in waarin het welzijn van de patiënt centraal staat. Er wordt zeer veel moeite gedaan om te zorgen dat onze kliniek en de behandelomgeving comfortabel, geruststellend en steriel is.

Behandelingen

Wij zien u graag minimaal 2 keer per jaar terug in onze kliniek voor een periodieke controle. Als er problemen met uw gebit worden geconstateerd bespreken wij dit direct met u. Onze tandartsen vertellen u wat er aan de hand is, welke behandelingen er mogelijk zijn en wat u van deze behandelingen kunt verwachten. Uiteraard bespreekt de tandarts ook de risico’s en duur van de behandeling. Wanneer er spraken is van een kleine ingreep dan kunnen wij deze behandeling soms direct na de controle uit te voeren. Mocht dit nu niet mogelijk zijn dan kunnen wij op korte termijn een afspraak met u maken.

Mochten wij constateren dat er een behandeling nodig is waarvan de kosten hoger zijn dan 150 euro, dan maken wij een behandelplan voor u. Nadat u heeft ingestemd voeren wij e afgesproken behandeling uit. In het geval dat de tandarts de ingreep niet zelf kan uitvoeren verwijzen wij u door naar onze collega’s.

Openingstijden:

Maandag: 9:00 – 17:00
Dinsdag: 9:00 – 17:00
Woensdag: 9:00– 17:00
Donderdag: 9:00- 20:00
Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00– 17:00

Bel ons:

0900-3368478 (Lokaal)

+31(0)20-4722041 (Lokaal en internationaal)

Locatie

Lijnbaansgracht 162

1016 VX, Amsterdam

Nederland

Email ons

info@0900dentist.com

X

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

Lees Hier

Translate »
× Kan ik u helpen?