09003368478(Lokaal Tarief) +31204722041(Lokaal en International) info@0900dentist.com

Thuisbleken

Thuisbleken U bent bij ons geweest voor een instructiebezoek voor thuisbleken. 

Het bleken gebeurt ’s nachts; dit betekent dat u ’s avonds voor het slapen gaan en na het tandenpoetsen de bleeklepel indoet. 

De lepel wordt eerst gevuld met de bleekgel. Op de plaats van elke tand die gebleekt moet worden doe je een klein dotje bleekgel ter grootte van een speldenknop. Indien u teveel bleekgel gebruikt, loopt het over de bleeklepel heen en dit kan irritatie van het tandvlees veroorzaken. Indien u toch teveel hebt gebruikt, kunt u dit met een tissue verwijderen. 

Doe de bleeklepel in je mond en schuif iets aan om je voortanden. Druk daarna, beginnend achterin op je kiezen en dan naar voren op je tanden de beugel goed aan. Doe de bleeklepel uit door met je nagels aan de rand bij de kiezen te trekken. Doe dit met beide handen aan de buitenkant links en rechts van je beugel. 

De bleekperiode duurt maximaal 7 nachten. Indien deze periode niet voldoende resultaat geeft, mag u na overleg eventueel langer bleken. Soms kan tijdens de bleekperiode gevoeligheid optreden. In dit geval moet u 1 dag overslaan. Blijft het daarna nog gevoelig, neem dan contact op met de praktijk. 

Tijdens de gehele bleekperiode is het van belang dat u zo weinig mogelijk rode wijn, tabak, koffie en thee gebruikt. 

U kunt de overgebleven bleekgel bewaren in de koelkast voor het geval u in de toekomst nog een periode wilt bleken.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN CONSULTATIE


Afsprak Maken

X

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

Lees Hier

Translate »
× Kan ik u helpen?