09003368478(Lokaal Tarief) +31204722041(Lokaal en International) info@0900dentist.com

Kliniek

Onze kliniek

De tandartspraktijk is gelegen in het centrum van Amsterdam. Wij bieden een breed scala van behandelingen aan op het gebied van tandheelkundige zorg, zowel algemene als cosmetische tandheelkunde. Onze praktijk heeft vijf behandelkamers die 6 dagen per week beschikbaar zijn. Onze tandartsen en ons technisch laboratorium volgen de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en passen deze toe bij de behandelingen. De praktijk is zo ingericht dat u zich er snel op uw gemak zult voelen. U kunt rekenen op de ervaring en deskundigheid van ons team. Zo heeft elke lid van de medische staf zijn of haar eigen taken.

Onze Missie

Onze missie is om verder te gaan dan de concepten voor behoud en onderhoud van algemene tandheelkunde; Ons tandheelkundig team ontwerpt elk individueel behandelplan om te zorgen voor een compromisloos klinisch functioneel en esthetisch gebit. 0900Dentist opereert alle facetten van zijn tandheelkundige zorgcentrum met gerichte teamenergie voor excellentie in de behandeling van de hele patiënt, van restauratieve en prosthodontische zorg tot geavanceerde tandheelkundige implantaatbehandeling. We streven ernaar een niveau van zorg te bieden dat elke dimensie van het welzijn van de patiënt omvat. Er wordt zeer veel moeite gedaan om te zorgen dat de behandelomgeving comfortabel, geruststellend en steriel is.

Behandelingen

Wij zien u graag minimaal 2 keer per jaar voor een periodieke controle. Als er problemen met uw gebit worden geconstateerd bespreken wij dit met u. De tandarts vertelt u wat u kunt verwachten, de eventuele risico’s alsmede de frequentie en duur van de behandeling. Indien er sprake is van een kleine ingreep dan bespreken wij dit direct met u en volgt indien mogelijk direct een behandeling. U kunt ook op korte termijn een afspraak maken. Bij kleine behandelingen kunt u denken aan gebitsreiniging of een vulling. Bij behandelingen boven de E 150,- ontvangt u van te voren een behandelplan. Nadat u heeft ingestemd voeren wij de afgesproken behandeling uit. Bij bijzondere behandelingen die wij niet zelf kunnen uitvoeren, kunnen wij u doorverwijzen naar onze collega’s. Denk hier aan een kaakchirurg, orthodontist, endodontoloog.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN CONSULTATIE

Translate »