09003368478(Lokaal Tarief) +31204722041(Lokaal en International) info@0900dentist.com

Laboratorium

Het 0900-DENTIST Dental Lab is een gecertificeerd Tandtechnisch laboratorium, waarvan de hoofdvestiging zich in Amsterdam bevindt. Al dertig jaar leveren wij restauraties van hoge kwaliteit met een uitstekende service tegen een eerlijke prijs.

Deze doelstelling kunnen wij bereiken door onze ‘state-of-the-art’-technologie en productietechnieken te combineren met een ervaren groep gediplomeerde tandtechnici. We leveren gecompliceerd en uitgebreid werk, waarvoor bovengemiddelde vaardigheden en kennis vereist zijn.

Previous
Next

Voor tandartsen:

Ons doel als laboratorium is om optimale resultaten te leveren aan u en uw patiënten. Elk aspect van onze activiteiten is gericht op het aanvullen van uw praktijk. We kunnen u advies verlenen of behandelingen uitvoeren die aan uw eisen voldoet. Wij zijn er voor wat u nodig heeft, wat uw patiënten wensen en welke toegevoegde waardes zowel u als uw patiënten aanspreekt.Onze voortdurende aandacht voor detail onderscheidt ons van andere bedrijven in een verder zeer concurrerende bedrijfstak. U wilt natuurlijk niets anders dan de hoogste kwaliteit voor uw praktijk. Onze producten en diensten, of deze nu eenvoudig zijn of complex, berusten op ons vaste voornemen om te streven naar perfectie en innovatie.

Cosmetische tandheelkunde maakt zeer snelle ontwikkelingen door. Daarnaast worden de gebruikte materialen steeds geavanceerder. Met de grote veranderingen die technologie teweegbrengt in ons vakgebied passen wij meer CAD/CAM technieken toe in ons productieproces. Deze handeling heeft ervoor gezorgd dat wij een constante kwaliteit kunnen leveren.

https://www.youtube.com/embed/LwUFSVyEhYE%20frameborder=0%20allow=accelerometer;%20autoplay;%20encrypted-media;%20gyroscope;%20picture-in-picture

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN CONSULTATIE


Afsprak Maken

X

Belangrijke informatie omtrent Covid-19 en uw bezoek aan onze praktijk.

Lees Hier

Translate »
× Kan ik u helpen?